Veckans sista arbetsdag

Nu är den första arbetsveckan avklarad och bygget rullar på som det ska! Utan att ha sett alla tematrädgårdar från tidigare år så kan jag nästan lova att det i år är rekord i antal byggnationer och i mängd virke. Det har visat sig att när man läser till trädgårdsmästare räcker det inte att bara behärska växtkunskap utan det krävs även vissa snickeriegenskaper samt andra händiga färdigheter. Tidigare i veckan klagades det med all rätt en del på vädret här på bloggen, men nu har det kanske vänt! Både torsdagen och fredagen bjöd på fint försommarväder och jag tror att de flesta av oss elever njöt av att arbeta i solen. Nu återstår sju riktiga arbetsdagar innan trädgårdarna ska stå färdiga för invigning, dagarna går väldigt fort och snart kommer nog tidspressen att börja kännas av på riktigt!

Bilderna är från fredagen 5/6


Enköpings Kommun hjälper oss med många olika saker, här med en större transport, de ska ha ett stort tack och vi uppskattar verkligen deras hjälp!

Vad ska det bli av alla dessa armeringsjärn tro?

I Asien byggs det bro.

Ett gott samarbete i den afrikanska delen gör att perfektionen blir total.

Detta är två av Antarktis alla hundratals läkter.

Processen går framåt i Sydamerika!

En bild - två världsdelar.

I Europa börjar ett torg sakta men säkert att växa fram, denna trädgård kommer att bestå av många hårdgjorda ytor och material som plattor och smågatsten.

Elever i Antarktisgruppen målar i solskenet.

Planket i Afrika börjar byggas.

Det är viktigt att ta pauser och leka lite också!

I Asien arbetade man idag med detta plank.


Vi önskar alla våra följare en trevlig helg och en fin nationaldag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar